2011. április 19., kedd

Húsvéti töltött tojás

Hozzávalók (3 adagra): 3 db tojás, 10 g teavaj, kb 2 csipet só, kevés őrölt fekete bors, 10 g mustár,     20 g torma

Elkészítés

1. A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük kb 20 perc alatt. Mikor megfőttek, hideg vízbe tesszük őket, majd leszedjük a héjukat.

2. Félbevágjuk a tojásokat, a tojássárgákat egy tálba kiszedjük.

3. A tojássárgákhoz adjuk a vajat, sót, borsot.   Hozzáadjuk a tormát, mustárt, és simára keverjük egy villával.

5. Csillagcsöves habzsákkal visszatöltjük a krémet a félbevágott tojásokba, petrezselyemmel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése